As Chess Without Boundaries we celebrate the International Chess Day, July 20! The Chess Without Boundaries movement, which we started to make chess accessible to all, gains much in import on this special day. Thereby we call upon all, especially every handicapped individual, to meet chess. Heeding the call of UN, we want everyone to be taught how to play chess. We wish for a world where all sources are accessible, starting with educational materials.

Happy International Chess Day!

--8<--

Als Schach ohne Grenzen, feiern wir den Internationalen Schach-Tag! Die Schach-ohne-Grenzen Bewegung, dass wir um Schach allem nahezubringen gegründet haben, gewinnt viel an Bedeutung an diesem besonderen Tag. Dabei rufen wir Menschen auf, mit Schach bekannt zu werden. Eingedenk des Aufrufs der UN, wir möchten dass jeder Schach spielen kann. Wir verlangen nach einer Welt, wo alle Quellen zugänglich seien, einschließlich Bildungsmaterialen.

Froher Internationaler Schach-Tag!

-->8--

Engelsiz satranç olarak 20 Temmuz Dünya Satranç gününü kutluyoruz! Satrancı herkes için erişilebilir yapmak ve herkesin satrançla buluşmasını sağlamak için başlattığımız Engelsiz Satranç hareketi, bu özel günde daha çok anlam kazanıyor. Biz de bu gün vesilesiyle herkesi, ama özellikle her engelli bireyi, satrançla tanışmaya çağırıyoruz. Birleşmiş Milletler'in çağrısına uyarak herkese satrancın öğretilmesini istiyoruz. Erişilebilir eğitim materyalleri den başlayarak tüm kaynakların erişilebilir olduğu bir dünya diliyoruz.

Dünya Satranç günümüz kutlu olsun!

Add a comment